Predstavitev

Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju dobave sredstev in materialov za izdelavo reklamnih napisov priznanih blagovnih znamk (ORAFOL, FUJI FILM, KIMOTO, SIMONA, SISER…).

Ponujamo nakup vseh vrst folij za digitalni tisk, ploterske folije za rezalnike, reflektivne folije za napise, vozila in prometne znake, laminacijske za zaščito (PVC in poliester), specialne, chrome, guma,..termo prenosljivi mediji, poliester blago, pigmentni mediji. Izdelujemo označevalne table, toteme, napise, svetlobne table in LED prikazovalnike. Smo ekskluzivni zastopnik, distributer in serviser Japonskega proizvajalca Mimaki, ki je vodilni svetovni proizvajalec širokoformatnih brizgalnih tiskalnikov in rezalnikov za potrebe digitalnega tiska.

Za podjetja specializirana za potisk majic ponujamo tiskalnike Japonskega proizvajalca Brother.

Poleg prodaje strojev in potrošnega materiala, vam jih tudi montiramo in vzdržujemo tako v garancijskem in izven garancijskem roku. Preglejte našo stran in verjamemo, da boste našli zanimivo ponudbo in koristne informacije. Za dodatne informacije nam pošljite e-pošto na elektronski naslov PRODAJA ali nas pokličite na telefonski številki +386 1 580 96 50, +386 1 580 96 60

Delovni čas
Ponedeljek – Petek 8.00 – 11.00 in 12.00 – 16.00